Video's

Hou je van muziek? Kom eens langs!

Heb jij altijd al eens in een bandje willen spelen? Oefen je thuis nummers op je gitaar, zang, drums, toetsen, basgitaar of een ander instrument en wil je dat wel eens in een band proberen? Dat kan bij de popcorner!

We hebben bij de popcorner veel mogelijkheden tot het opzetten van een leuk bandje. Ook hebben we mogelijkheden voor je als vrijwilliger bij ons aan boord. Ben jij enthousiast en hou je van organiseren? Of heb je altijd al eens achter de bar willen staan? Ook dat kan bij de popcorner! Jaarlijks is er een jongerenuitwisseling naar Duitsland, je krijgt daar ook de mogelijkheid om op te treden, je Duits te verbeteren, nieuwe mensen te ontmoeten en om de omgeving te zien in een fijne sfeer. 

Lijkt dit je allemaal wat? Kom dan eens langs of neem contact op :)Optreden van de band Dragon Army bij de Popcorner

Optreden van het bandje Dragon Army tijdens het evenement Octoberfest 10 Monaten zu früh waarbij dit het nummer About A Girl is van Nirvana

Zie Breda doet verslag van de December Tapes

10 Bredase bands maken gezamenlijk een akoestisch album. iedere band speelt een eigen nummer en zo werken ze naar een album toe waar 10 nummers op komen te staan. Op 13 december zal het album uitkomen en vindt er een officiële presentatie plaats in Mezz.

The Popcorner
 in actie tijdens de jongeren-muziek-uitwisseling met de Mittelsächsischer Jugendverein e.V. in Sachsen, Duitsland.

Es war wieder supertoll!!
De Popcorner op BredaNU nieuws!


Bekijk hier de video van de Popcorner op BredaNU van de opening van de nieuwe concertzaal: