ROCKCORNER!

We gaan het eens een keertje helemaal anders doen: ROCKCORNER!
-----------------------
De Bredase bands Rank & File en At First zullen dit keer een thuiswedstrijd spelen en hiervoor nemen ze versterking mee... METAL-DJ PATJE! 
(en nog iemand, maar dat houden we nog lekker geheim)

Rank & File;
Rank & File is eind 2012 opgericht als 'Rage against the machine' coverband, maar is vrijwel direct overgestapt op het schrijven van eigen werk. Inspiratie wordt gehaald uit maatschappelijke thema's die met vette raps energiek gebracht worden. Deze crossover van rap, rock, funk en metal geeft een aparte sound die je in de jaren '90 vaker hoorde dan nu.

At First;
De songteksten van At First zijn vaak toekomstige doembeelden van een apocalyptische wereld. Machines die de wereld overnemen, politici die compleet doorslaan en de helft van de wereldbevolking aan de narcotica voorzien door de heersende farmaceutische industrie. In hoeverre is dit slechts science-fiction? Het eigen werk zweeft tussen rock en metal, met invloeden van ‘Rage Against the Machine’ tot ‘Parkway Drive’ en ‘Halestorm’ tot ‘System of a Down’.

PATJE SLAYERHEAD:
Metal-DJ Patje is een bekend gezicht in Breda. Met zijn rock en metal plaatjes laat hij het hart van iedere fan sneller kloppen. Een avondje met Patje Slayerhead staat garant voor headbangen en moshpits. Riep daar iemand SLAYERRR?

// NEXT ACT – TBA // 
ZIJN JULLIE KLAAR VOOR EEN AVONDJE NEK OEFENINGEN?

https://www.facebook.com/events/156559118179465/


Datum & Tijd

vrijdag 24 maart 2017 van 20:00u tot 23:55u

Locatie

lokaal 3