ROCK CORNER!

Geplaatst op maandag 20 maart 2017

We gaan het eens een keertje helemaal anders doen: ROCKCORNER!
-----------------------
De Bredase bands Rank & File en At First zullen dit keer een thuiswedstrijd spelen en hiervoor nemen ze versterking mee... METAL-DJ PATJE en THE DEVIL'S 3RD!

The Devil's 3rd:
The Devil’s 3rd is een old school thrash metal band met een verfrissende twist van melodie en aggressie. De band is gestationeerd in Tilburg en heeft in 2016 de zeer positief ontvangen debut EP ‘’Ventriloquism’’ uitgebracht. In de periode na de release heeft de band in binnen en buitenland optredens verzorgt en daardoor hun toch al stevige livereputatie nog verder uitgebouwd. Een show van The Devil’s 3rd kenmerkt zich door de energie die van het podium afknalt waar ook het publiek bij wordt betrokken, iets waar de “meebrul-refreinen” zich goed voor lenen!

Rank & File;
Rank & File is eind 2012 opgericht als 'Rage against the machine' coverband, maar is vrijwel direct overgestapt op het schrijven van eigen werk. Inspiratie wordt gehaald uit maatschappelijke thema's die met vette raps energiek gebracht worden. Deze crossover van rap, rock, funk en metal geeft een aparte sound die je in de jaren '90 vaker hoorde dan nu.

At First;
De songteksten van At First zijn vaak toekomstige doembeelden van een apocalyptische wereld. Machines die de wereld overnemen, politici die compleet doorslaan en de helft van de wereldbevolking aan de narcotica voorzien door de heersende farmaceutische industrie. In hoeverre is dit slechts science-fiction? Het eigen werk zweeft tussen rock en metal, met invloeden van ‘Rage Against the Machine’ tot ‘Parkway Drive’ en ‘Halestorm’ tot ‘System of a Down’.

PATJE SLAYERHEAD:
Metal-DJ Patje is een bekend gezicht in Breda. Met zijn rock en metal plaatjes laat hij het hart van iedere fan sneller kloppen. Een avondje met Patje Slayerhead staat garant voor headbangen en moshpits. Riep daar iemand SLAYERRR?

ZIJN JULLIE KLAAR VOOR EEN AVONDJE NEK OEFENINGEN?

Terug naar overzicht