Popworkshops

Elke maandagavond worden bij Popcorner Breda popworkshops gegeven. Deze popworkshops zijn speciaal voor jongeren die graag willen leren hoe het is om in een band te spelen. De workshops zijn zowel voor echte beginners als voor jongeren die al een instrument bespelen. Deze Popworkshops bieden kansen voor jongeren om zich zelf verder te ontplooien en dragen bij aan talentontwikkeling.

De popworkshops worden 13 tot 15 weken lang gegeven door een professionele muziekdocent. Daarnaast biedt Popcorner Breda nog diverse cursussen aan waaronder live- en studiotechniek en videobewerking.

Schrijf je hiernaast in voor de workshops en wij nemen contact met je op om te kijken hoe we jou het beste op weg kunnen helpen.

Kelly Hurkmans; (over de popworkshops)

“Ik vond het heel leerzaam en interessant! Heb enorm veel van Bram geleerd en kreeg veel tips en persoonlijke begeleiding.”

 Inschrijving Popworkshops

Hier kun je nog wat meer over jezelf vertellen. Bijvoorbeeld wat voor muziek je graag zou willen maken, hoe lang je al speelt etc. Op basis hiervan gaan wij voor je kijken bij welke band je het beste zou passen.