Inschrijvingen Workshops

Dinsdag 7 maart kan er weer ingeschreven worden voor een nieuwe serie Popworkshops! Ook de workshops van ‘Move Your Ass’ zullen weer beginnen.

Voor deze workshops worden bands gevormd en word er in groepsverband gerepeteerd onder begeleiding van één van onze enthousiaste bandcoaches. Zij geven je graag de tips die je nodig hebt.

Heb je zelf al een band waarmee je deel wilt nemen of ben je juist op zoek naar een band? Ben je een beginnend muzikant of juist gevorderd? Geen punt! Wij helpen je graag verder en zorgen er in overleg voor dat je in de juiste groep terecht komt.

Info Popworkshops;
De reguliere popworkshops zullen plaatsvinden op de maandagvonden. Deze workshops zijn gericht op jongeren die graag in een band muziek willen maken onder begeleiding van een bandcoach. De Popworkshops starten op maandag 13 maart en dit blok loopt tot en met 17 juli.

Info 'Move your Ass' workshops;
De workshops van ‘Move Your Ass’ zullen plaatsvinden op de dinsdagavonden. De ‘Move Your Ass’ workshops zijn hetzelfde als de popworkshops, maar dan gericht op jongeren met een autismespectrumstoornis met een normale tot hoge begaafdheid.
De 'Move your Ass' workshops starten op dinsdag 14 maart en dit blok loopt tot en met 18 juli.

Aantal workshops + prijs;
Verspreid over het blok ben je een aantal keer vrij, waardoor er in totaal 14 workshops gegeven zullen worden. Dit wordt natuurlijk afgesloten met een einduitvoering waar je samen met je band je nieuwe kunsten kunt tonen! De kosten voor de workshops zijn €75.

Ben je benieuwd geworden of zou je je graag willen inschrijven? Dan zien we je graag op dinsdag 7 maart vanaf 19:30 bij Popcorner in Breda!

Locatie: Popcorner, Breda
Adres: Stadionstraat 9a, 4815 NC Breda


Datum & Tijd

dinsdag 07 maart 2017 vanaf 19:30u

Locatie

lokaal 3