Agenda

Hier zie je de complete agenda van de Popcorner. Je kunt hier precies zien op welke dagen er gerepeteerd wordt zodat je ook kunt zien wanneer je nog extra repetieruimten kunt boeken. De Popcorner bestaat uit 3 lokalen:


Evenementen zijn altijd in Lokaal 3, tenzij anders vermeld. Is er geen evenement? Dan kan daar gewoon gerepeteerd worden. We verhuren repetitieruimte aan jongeren t/m 24 jaar. Een repetitieblok duurt standaard 3 uur. Wil je graag langer repeteren, vermeld dit dan even bij je reservering. Kijk hieronder welke dagen nog vrij zijn voor jouw band of jouw evenement en stuur bij vragen of boekingen een mailtje naar boeking@popcornerbreda.nl


De kosten voor het huren van een van de oefenruimtes:


Er kan in overleg zeven dagen in de week gerepeteerd worden, van 10.30 tot 23.00. Betaling dient voorafgaand aan de repetitie contant gedaan te worden.*

* Op dit moment zijn we in de weekenden gesloten behalve als er evenementen zijn. Dat betekend dus dat er normaal gesproken niet in de weekenden gerepeteerd kan worden. We zijn hiervoor druk op zoek naar vrijwilligers zodat we ook in de weekenden altijd open kunnen zijn. Heb je interesse om vrijwilliger te worden? Zie dan onze pagina over vrijwilligerswerk of neem direct contact op via info@popcornerbreda.nl voor meer informatie.

Let op: als er opnamen zijn, kan er niet gerepeteerd worden. Als NAC een thuiswedstrijd heeft, kan er vanaf 1 uur voor aanvang van de wedstrijd niet gerepeteerd worden. Meestal worden er alleen in de weekenden opnames gepland. De thuiswedstrijden van NAC zijn in ons overzicht opgenomen. Neem bij vragen altijd even via mail contact op met Popcorner (info@popcornerbreda.nl). 


   

TIJD:  
DATUM:  
LOCATIE: